DE SCHNITZEL

DE SCHNITZEL Cafetaria de Schnitzel sinds 1986

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2085 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Schnitzel. Meer weten? Ontdek meer

4 jul 2022 om 10:37 Eten prima, bezorging erg lang maar het kwam uiteindelijk
3 jul 2022 om 20:52 Dit is kut, Eigen schuld als je de review vraagt voordat he eten bezorgd is. Eten: Slecht want het is er niet Bezorging: Slecht want het is er niet Ik wacht nog steeds.
30 jun 2022 om 0:06 Schnitzel was bedorven echt een zure lucht en smaak dat ruik je toch ook wanneer je hem bakt bericht gestuurd maar geen gehoor.
28 jun 2022 om 20:47 Eten was lauw bezorger kwam op een ezel want ik moest 1 uur lang wachten op me bestelling die niet op tijd werd geleverd echt slecht van de bezorger!!!!
25 jun 2022 om 22:28 Was top
24 jun 2022 om 20:16 Bezorger kwam 1 uur telaat+ kreeg cola in plaats van fanta casis wat ik had besteld
24 jun 2022 om 6:55 Ik ben blij dat de kwaliteit altijd goed is. Vriendelijk personeel. De absolute Koning van de kapsalon.
18 jun 2022 om 20:14 Totaal niet gekeken naar toegevoegde opmerkingen.
17 jun 2022 om 21:04 2 Stunden für 1 Pizza, wurde beim Portier abgegeben und keiner wusste was. Nie wieder
15 jun 2022 om 21:53 Lekkerste kapsalon van Arnhem Maar bezorging Viel bijna flauw toen ik de deur open deed